Posledné články

Cetyl alkohol Zobraziť plnú veľkosť

Cetyl alkohol

1,80 €

Názov:
Cetylalkohol, 1-hexadekanol palmitylalkohol (systematický názov hexadekan-1-ol)
Základné informácie:
Je prírodného pôvodu, získaný z kokosu. Cetylalkohol je nutnosťou pri výrobe kozmetiky.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.
Využitie:
Cetylalkohol je zahusťovadlo v kozmetických výrobkoch, ako sú krémy a pleťové vody, kde sa zvyšuje hustota. Pri použití v šampónoch a kondicionéroch sa pridáva pre zvýšenie hydratácie a viskozity.
Zloženie a specifikácie:
Pôvodne objavený v roku 1817, vosková substancia je emulgátor a zahusťovadlo. Cetylalkohol je tuhá organická zlučenina s funkčním vzorcom CH3(CH2)15OH. Pri izbovej teplote (20°C) má cetylalkohol podobu voskovitej hmoty alebo vločiek. Patrí do skupiny mastných alkoholov.
Štruktúra cetylakoholu
INCI: Cetyl alcohol

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Cetyl alkohol

Cetyl alkohol

Názov:
Cetylalkohol, 1-hexadekanol palmitylalkohol (systematický názov hexadekan-1-ol)
Základné informácie:
Je prírodného pôvodu, získaný z kokosu. Cetylalkohol je nutnosťou pri výrobe kozmetiky.

Napíšte Váš názor

1 Ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Customers who bought this product also bought: