Posledné články

Lipový kvet - glycerínový extrakt Zobraziť plnú veľkosť

Lipový kvet - glycerínový extrakt

2,20 €

Názov: Lipový kvet (Tilia cordata MILL.); na báze kozmetického glycerínu

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.
Skladovanie:

Odporúča sa skladovať pri teplote 5-20°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%.

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Lipový kvet - glycerínový extrakt

Lipový kvet - glycerínový extrakt

Názov: Lipový kvet (Tilia cordata MILL.); na báze kozmetického glycerínu

Napíšte Váš názor