Posledné články

Žltý íl, illit Zobraziť plnú veľkosť

Žltý íl, illit

1,40 €

Názov: Žltý íl, illit

Základné informácie:

Skladá sa z hydratovaného kremičitanu hlinitého a je bohatý na oxid železa, ktorý mu dodáva jeho žltú farbu. Získava sa z lomov vo Francúzsku, sušením na slnku.

V íle je obsiahnutých mnoho minerálov, z ktorých každý má rozmanité terapeutické účinky. Žltý íl, v ktorom je prímes bentonitu a železa napomáha vylučovaniu.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.

Využitie:

Prírodný íl, bez aditív. Tonizačné, regeneračné účinky, na normálnu a mastnú pleť. Výborné detoxikačné a absorbčné vlastnosti, dodáva pleti potrebné minerály. Antibakteriálny.

Je vhodný pre citlivú, zmiešanú a mastnú pleť. Používa sa na odstránenie nečistôt pleti a prebytok kožného mazu. Čistí a upokojuje pleť, má pozitívne účinky pri liečbe kožných problémov (ekzémy, lupienka, akné). Má protizápalové účinky pri artritíde a svalových zápaloch. Používa sa pri výrobe dekoratívnej kozmetiky. Žltá farba evokuje radosť a dynamiku.

Zloženie a špecifikácie:

Liečivé íly sú dnes takmer zabudnuté, ale ľudia ich používali od nepamäti na odstránenie škodlivých látok z tela. V prírode mnoho zvierat začne počas choroby a bolesti požierať hlinu, aby si prečistili telo a zbavili sa ochorenia.

Patrí do skupiny minerálov.

Chemický vzorec: (K,H3O)(Al,Mg,Fe)2(Si,Al)4O10[(OH)2,(H2O)]

INCI: Illite

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Žltý íl, illit

Žltý íl, illit

Názov: Žltý íl, illit

Základné informácie:

Skladá sa z hydratovaného kremičitanu hlinitého a je bohatý na oxid železa, ktorý mu dodáva jeho žltú farbu. Získava sa z lomov vo Francúzsku, sušením na slnku.

V íle je obsiahnutých mnoho minerálov, z ktorých každý má rozmanité terapeutické účinky. Žltý íl, v ktorom je prímes bentonitu a železa napomáha vylučovaniu.

Napíšte Váš názor

4 Ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazník, ktorý si zakúpil tento produkt, si zakúpil aj: