Posledné články

Babassu olej Zobraziť plnú veľkosť

Babassu olej

2,50 €

Názov: Babassu olej
Základné informácie:
Babassu olej, získavaný z orechov brazilskej palmy babassu, je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a tocotrienol. Uchovávejte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na slnku. Chrániť pred mrazom. Prípadný sediment nie je závadou. Při nižších teplotách olej tuhne, čo neovplyvňuje jeho kvalitu !

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.
Babassu olej, panenský, lisovaný za studena

Olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny
Popis

Babassu olej z orechov brazilskej palmy babassu, prvé lisovanie za studena, bez chemického ošetrenia. Olej je bohatý na nenasytené mastné kyseliny a tocotrienol. Olej skvele hydratuje a veľmi rýchlo vsakuje do pokožky. Svojimi vlastnosťami je predurčený k starostlivosti o vysušenú a popraskanú pokožku.

Tento olej má tendenciu tuhnúť pri teplotách nižších ako 20 ° C. Tento jav nemá žáiany vplyv na jeho kvalitu. Može byť používaný čistý alebo v zmesi s éterickými olejmi ako denný krém alebo nočný balzam alebo do mydiel. Pro intenzívne ošetrenie pre veľmi suché vlasy. Vmasírovať do vlasov a potom zabaliť do osušky. Nechajte posobit cez noc, potom umyte šampónom.

Mastných kyselín: - Lot NHV0030:
  • Esenciálne mastné kyseliny polynenasýtcené (PUFA aleebo EFA) alebo vitamín F: kyselina linolová (omega-6) (2,52%)
  • Mononenasýtených mastných kyselin (MUFA) kyselina olejová (omega-9), (13,24%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (SFA) kyseliny laurovej (41,86%), kyselina myristová (16,48%), kyselina palmitová (6,89%), kaprylová kyselina (7,3%),

- Lot NHV0121:

  • Esenciálne mastné kyseliny polynenasýtené (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F: kyselina linolová (omega-6) (2,94%)
  • Mononenasýtených mastných kyselin (MUFA) kyselina olejová (omega-9), (15,49%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (SFA) kyseliny laurovej (38,31%), kyselina myristová (15,29%), kyselina palmitová (8,25%), kaprylová kyselina (5,52%)

Dalšie aktivne zložky:

  • Tokotrienoly (46-136 mg / kg): antioxidanty účinnějšie než tokoferoly
  • Fytosteroly (500 - 800 mg / kg, včetne beta-sitosterol, kampesterolu, stogmasterol) zlepšiť bariérovou funkciu kože a mikrocirkuláciu, ochranu proti UV .

Vlastnosti & Použitie

  • Nezanecháva pocit mastnoty
  • Pronikavejší než kokosový olej alebo palmový olej, je vynikajúcí pre výrobu mydla (viac pení).
  • Proti starnutiu (kvoli tokotrienolov), bojuje proti starnutiu kože.
  • Zabraňuje dehydratácii pokožky.
  • Zabraňuje dehydratácii vlasov.
  • Obnovuje lesk a silu poškozených vlasov
  • Pre všetky typy pleti, aj tie nejcitlivejšie
  • Pre poškodenú kožu, dehydrovanú
  • Pre hrubú kožu

Zloženie
Olej z ořechov brazilskek palmy babassu, prvné lisovanie za studena, bez chemického ošetrenia
Rozpustnost: v Tukoch
Země původu: Brazílie
INCI:
Orbignya Oleifera Seed Oil

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Babassu olej

Babassu olej

Názov: Babassu olej
Základné informácie:
Babassu olej, získavaný z orechov brazilskej palmy babassu, je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a tocotrienol. Uchovávejte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na slnku. Chrániť pred mrazom. Prípadný sediment nie je závadou. Při nižších teplotách olej tuhne, čo neovplyvňuje jeho kvalitu !

Napíšte Váš názor