Posledné články

Čajovnkový olej Zobraziť plnú veľkosť

Čajovnkový olej

5,90 €

Názov: Čajovníkový olej
Základné informácie:
Čajovníkový olej sa získavá zo stromu Melaleuca alternifolia (kajeput střídavolistý- čajovník australský). Olej je zložený z  organických zlúčenin (cineol, terpineny, pinany, seskviterpeny...) Má príjemnú charakteristickú voňu, je bezfarebný až svetlo žltý. Vyznačuje sa svojími antiseptickými účinkami.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.
Zloženie
Je bezfarebný až svetložltý, pričom olej, získaný z rastlín v buši, má prenikavejšiu vôňu, než olej z plantáží. Melaleuca alternifolia a dve zo základných zložiek, cineol a terpinen 4-ol, musia podľa austrálskych noriem dosiahnuť určitý percentuálny podiel, pri ktorom sa docielia vysoké hojivé vlastnosti. Má príjemnú charakteristickú vôňu s terpenickou arómou, podobnú vôni eukalyptu. Pretože na svetovom trhu rastie záujem o Tea Tree Oil, vzrastá i pokušenie riediť ho s inými olejmi alebo látkami, ktoré podstatne znižujú vysokú účinnosť čistého oleja.

Najsilnejšie prírodné antiseptikum.

KLINICKY OVERENÉ
Pôsobenie

Uvoľňuje a utišuje väčšinu symptómov spojených s podráždením, alebo infekciami pokožky, bez poškodenia okolia zdravého tkaniva. Čistý 100%-ný olej je účinný, antiseptický a baktericídny prostriedok širokého použitia. Pri správnom dávkovaní je hypoalergický. Tea Tree Oil našiel široké a úspešné uplatnenie v oblasti dermatológie, gynekológie, aromaterapie, ako aj v oblasti kozmetiky.
Upozornenie !
Vyhýbajte sa oblasti okolo očí, spôsobuje slzenie! Rany po ošetrení olejom neprelepujte! Ak je to potrebné, použite na prekrytie len tenkú vrstvu vzdušnej sterilnej gázy. Precitlivelú pokožku ošetrujte iba olejom s nižšou koncentráciou.
Čistý olej

Ako zabrániť reakcii
na koncentrovaný Tea Tree Oil V prípade dlhodobého požívania čistého koncentrovaného TTO môže u citlivých jedincov vzniknúť miestna reakcia z nadmernej aplikácie prípravku. Tomuto nežiadúcemu efektu a podráždeniu pokožky sa dá ľahko vyhnúť tým, že sa aplikujú prípravky s nižšou vhodnou koncentráciou TTO, alebo riedením 100% TTO napr. s vodou.
Indikácia
Ošetrovanie pri postihnutí

horných dýchacích ciest (naparovaním), tlmenie bolesti svalov a kĺbov, ošetrovanie hnisajúcej a inak poškodenej pokožky, hemoroidov, lokálnych infekcií, pri uštipnutí hmyzom, ošetrovanie vyrážok, akné, vriedkov, zarastených chĺpkov, drobných popálenín (aj od slnka), taktiež účinne likviduje bradavice vírus. pôvodu, hojí kiahne, plesne, psoriázu a dermatitídy, tlmí svrbenie, ošetrovanie preležanín, depilovanej pokožky, hnisavých ložísk, vlasovej pokožky a vlasov, a o aj ošetrovanie domácich zvierat.

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Čajovnkový olej

Čajovnkový olej

Názov: Čajovníkový olej
Základné informácie:
Čajovníkový olej sa získavá zo stromu Melaleuca alternifolia (kajeput střídavolistý- čajovník australský). Olej je zložený z  organických zlúčenin (cineol, terpineny, pinany, seskviterpeny...) Má príjemnú charakteristickú voňu, je bezfarebný až svetlo žltý. Vyznačuje sa svojími antiseptickými účinkami.

Napíšte Váš názor