Posledné články

Jojobový olej, BIO, 100% EKO Zobraziť plnú veľkosť

Jojobový olej, BIO, 100% EKO

3,10 €

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA  
Názov: Jojobový olej
Základné informácie:
Jojobový olej pochádza z rastliny Simmondsia chinensis. Je to stále zelený ker, pocházdajúci pôvodne z oblasti púšti amerického štátu Arizona. Jeho semená svojím tvárom pripomínajú kávovej zrne.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.
Využitie:

Zaradujeme ho k najcennejším prírodním olejom. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Pomáhá udržovat prirodzenú vlhkosť pokožky. Jojobový olej obsahuje vyvážený pomer látok s hojivou schopnostou.

Je používané ako zložka masážních, regeneračních a opalovacích prípravkov a je vhodným základom pre vlasové zábaly.

Zloženie a specifikácie:

Z hľadiska zloženie ide vlastne o vosk, bežne je však označovaný ako olej. Má prirodzený ochranný UV-filter 3 až 4. Býva nazývaný „tekutým zlatom“, pretože obsahuje veľké množstvo pestujúcich a výživných látok, minerálov a vitamínu E. Vitamíny, minerály a stopové prvky prítomné v jojobovom oleji veľmi dobre prestupujú kožnú bariéru až ku zárodečnej vrstvy pokožky.

INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Jojobový olej, BIO, 100% EKO

Jojobový olej, BIO, 100% EKO

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA  
Názov: Jojobový olej
Základné informácie:
Jojobový olej pochádza z rastliny Simmondsia chinensis. Je to stále zelený ker, pocházdajúci pôvodne z oblasti púšti amerického štátu Arizona. Jeho semená svojím tvárom pripomínajú kávovej zrne.

Napíšte Váš názor