Posledné články

Bavlníkový olej, rafinovaný, 100% EKO Zobraziť plnú veľkosť

Bavlníkový olej, rafinovaný, 100% EKO

1,50 €

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA 
Názov:
Bavlníkový olej, rafinovaný

Základné informácie:

100% čistý a prírodní, lisovaný zo semien bavlníka (Gossypium Herbaceum Seed Oil), rafinovaný, kozmetická kvalita.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.

Využitie:

Semena bavlníku sú vedľajším produktom pri výrobě bavlny, ale obsahuje značné množstvo tuku. Bavlníkový olej sa využívá v potravinárstve i v priemyselnom výrobe. Vyrábajú sa z nich napríklad mýdla, kozmetika a môžu byť súčastí liečiv.

Zloženie a špecifikácie:

  • Polynenasytené mastné kyseliny Vitamin F: kyselina linolová (omega-6) (52,23%)
  • Mononenasytené mastné kyseliny (MUFA) kyselina olejová (omega-9) (17,76%)
  • Nasytené mastné kyseliny (SFA), kyselina palmitová (23,46%), kyselina stearová (2,73%)

INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil

Skladovanie:

Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Bavlníkový olej, rafinovaný, 100% EKO

Bavlníkový olej, rafinovaný, 100% EKO

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA 
Názov:
Bavlníkový olej, rafinovaný

Základné informácie:

100% čistý a prírodní, lisovaný zo semien bavlníka (Gossypium Herbaceum Seed Oil), rafinovaný, kozmetická kvalita.

Napíšte Váš názor