Posledné články

Ricínový olej Zobraziť plnú veľkosť

Ricínový olej

1,20 €

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA 

Názov: Ricínový olej

Základné informácie:

Ricínový olej sa vyrába zo semien ricínovníka, tzv. ricínu obyčajného. Ricínový olej sa v kozmetike často využíva pre svoju preukázateľnú schopnosť podporiť rast obočia, rias a dokonca vlasov.

Podrobnosti

Tieto výrobky sú určené na použitie ako prísady na vlastnú tvorbu.   

Výrobky sú zákazkovo dávkované do neznačkových balení.

Využitie:

Ricínový olej na vrásky:

Regeneračné schopnosti ricínového oleja sa hojne využívajú v kozmetike. Vďaka jeho hustejšej konzistencii sa dobre nanáša v okolí očí kde regeneruje pokožku a zabraňuje tvorbe vrások.

Ricínový olej podporuje rast v podstate každého ochlpenia na tele, preto sa príliš neodporúča ho používať na plochách tváre, aby nedošlo k nežiaducemu zvýrazneniu "ochlpenia" na pleti. Jeho účinnosť je v tomto ohľade doložená skúsenosťami mnohých jeho užívateliek. Je ale naozaj tak bezpečný, že ho môžete pokojne zaradiť do svojej pravidelnej starostlivosti o pleť? Radšej nie. Najmä jeho aplikácia do okolia očí, čomu sa v prípade rias a obočia nevyhneme, je značne problematická.

Zloženie a špecifikácie:

Vďaka 95%-nému obsahu kyseliny ricínolejovej má silné antibakteriálne a protiplesňové účinky. Posilňuje vlasy a chĺpky a zabraňuje ich vypadávaniu. Má vysokú viskozitu, premasťujúci a hojivý efekt, pomáha kožu regenerovať a je vhodný na ošetrenie suchej, citlivej a tiež poškodenej pokožky.

  • Olejové zábaly dokážu rýchlo odstrániť bolesti svalov a kĺbov.
  • Ricínový olej sa užíva i vnútorne, a to pri zápche či žalúdočných problémoch.
  • Dokáže prečistiť črevá a stimulovať lymfatický systém.
  • Ukázal sa aj ako výborný stimulátor produkcie bielych krviniek.
  • Pomáha znižovať zápalové procesy v podkožnom tkanive, čím urýchľuje hojenie rán.

INCI: Castor (Ricinus Communis) Seed Oil

Nie sú žiadne komentáre

Napíšte Váš názor

Ricínový olej

Ricínový olej

  100% Z EKOCERTIFIKOVANÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA 

Názov: Ricínový olej

Základné informácie:

Ricínový olej sa vyrába zo semien ricínovníka, tzv. ricínu obyčajného. Ricínový olej sa v kozmetike často využíva pre svoju preukázateľnú schopnosť podporiť rast obočia, rias a dokonca vlasov.

Napíšte Váš názor